Introducem un nou
concept pentru sănătate

Manifest pentru sănătate

Stă în puterea noastră să avem grijă de sănătatea de astăzi, pentru sănătatea de mâine.
Credem într-un viitor mai bun și împreună cu partenerii noștri îl aducem mai aproape de azi, oferind pacienților români soluții medicale, de îngrijire și de stil de viață care răspund nevoilor lor pentru sănătate.

Profesionalismul, excelența și încrederea sunt în inima activității noastre de business. Inovația, accesibilitatea și standardele înalte, confirmate de dovezile științifice, sunt esența produselor și dispozitivelor medicale susținute și promovate de ND Medhealth. Printr-o rețea vastă de farmacii, distribuitori farmaceutici și o comunitate medicală tot mai puternică, suntem mai aproape de fiecare român, pentru a-l susține în grija pentru sănătate.

Împreună, producători, experți în promovare medicală, distribuitori, medici și farmaciști, aducem pentru pacienṭii din România un viitor mai bun pentru sănătate, mai aproape.

Povestea noastră

Suntem o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii menite să faciliteze accesul brandurilor de sănătate și frumusețe pe piața românească. Ne diferențiază atenta selecție a companiilor partenere, cu portofolii de produse inovatoare, susținute de studii și certificări internaționale, destinate sănătății, frumuseții și unui stil de viață echilibrat.

Activitatea noastră este certificată la nivel national, primind un vot de încredere din partea autorităților, agențiilor și institutelor acreditate, vot care însoțește produse de calitate confirmată.

Misiunea noastră

ND Medhealth pune la dispoziția pacienților din România soluții eficiente și accesibile la problemele și nevoile lor și ale celor dragi, pentru o stare mai bună de sănătate, pentru energie, îngrijire și frumusețe.

În misiunea noastră, facem echipă cu branduri de încredere, cu portofolii care includ produse variate, de la medicamente fără prescripție medicală (OTC), la produse dermato-cosmetice și suplimente alimentare.

Motivați de excelență în grija pentru sănătate, urmărim să dezvoltăm parteneriate durabile cu furnizorii și clienții noștri, oferindu-le un continuum de soluții și servicii.

Viziune și valori

Aducem în inima filosofiei noastre de business…

Performanță

Urmărim excelența în toate palierele activității noastre, investind în creșterea și consolidarea echipei, dezvoltarea de parteneriate durabile și de succes, obținerea de rezultate remarcabile.

Expertiză

Echipa noastră de specialiști selectează și promovează continuu produse cu beneficii unice, dedicate îmbunătățirii stării de sănătate.

Încredere

Investim în parteneriate durabile, care devin parte dintr-o comunitate bazată pe respect, într-ajutorare, transparență, orientare spre soluții câștigătoare și succesul tuturor.

Pasiune

Facem din grija pentru sănătate misiunea fiecărei zile, pe care o urmăm cu perseverență, conștiinciozitate, curaj și multă dăruire. Pasiunea ne dă puterea de a vedea oportunitățile, dincolo de obstacole.

Echipa noastră

Construim și consolidăm echipe locale și naționale cu expertiză în vânzarea şi promovarea de medicamente fără prescripṭie medicală (OTC), dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice. Dincolo de experții care pun la dispoziția partenerilor noștri cunoștințele și accesul la o comunitate medicală puternică, membrii echipei noastre sunt oameni pentru care grija pentru sănătate este cea mai importantă alegere, zi de zi.

Colaborăm într-un efort comun pentru a descoperi produse, inovații în sănătate și noi tehnici care ne susțin în demersul îndeplinirii viziunii unui viitor mai bun pentru sănătate. Suntem responsabili să identificăm soluții câștigătoare pentru partenerii noștri și arătăm preocupare onestă pentru nevoile și succesul tuturor acelora cu care interacționăm în activitatea noastră.

Atributele-cheie ale echipei noastre

Expertiză

Profesionalism

Comunicare și vânzări

Networking