Viitorul asistenței medicale mai aproape ...

Focus pe teritoriul românesc

Peste 2500 de locații de farmacie

Parteneriatul cu noi vă va aduce o mulțime de avantaje

We offer a cost effective outsourcing solution.

Market Access

Acces in piața

Ne concentrăm pe călătoria dvs. pe piața românească ajutându-vă să navigați în reglementările comerciale naționale.

Product Management

Managementul produselor

Furnizăm rezultate durabile, creând ecosisteme de vânzare și de marketing în jurul fiecărui produs și brand pe care îl distribuim și reprezentăm. 

Sales & Marketing Management

Informații de afaceri

Analiză, raportare, proiecții – urmărim întotdeauna evoluția mărcii dvumneavoastră în România. 

Warehousing & Distribution

Depozitare și distribuție

Integrarea perfectă a logisticii de depozitare și distribuție pregătite pentru farmacii, pentru a vă asigura că marca dvs. este întotdeauna pe rafturile potrivite.

Portofoliu

Marketing și Vânzări

Abordarea noastră este rezumată cel mai bine, asigurându-ne că suntem întotdeauna la jumătatea distanței dintre lanțurile farmaceutice și clienții finali. Înțelegem și navigăm atât modul în care lanțurile își desfășoară activitatea, cât și ceea ce au nevoie clienții finali pentru a duce vieți împlinite. Folosim toate tehnicile tradiționale de marketing, urmărim noile mijloace de informare și păstrăm atât farmaciile cât și utilizatorii angajați cu acțiuni de comunicare pe care le calibrăm cu atenție.

Distribuție națională

Odată ce marca dvs. face parte din portofoliul nostru, beneficiați de întreaga noastră rețea de distribuție și revânzare, alcătuită atât din lanțuri farmaceutice naționale, cât și locale. În timp ce lanțurile naționale vă ajută să vă poziționați produsele și marca ca lideri de categorii, lanțurile locale vă ajută să achiziționați cota de piață pe întreg teritoriul românesc, chiar dacă altfel este mai greu de atins.

Farmacille partenere: