Cariera ta la ND Medhealth

Dacă sunteți curioși și creativi, dornici să faceți pași mici, precum și salturi mari, pregătiți să puneți multe întrebări și să găsiți la fel de multe răspunsuri, pasionați de dorința de a schimba cu noi modul în care arată sănătatea consumatorilor astăzi, ne-ar plăcea sa te întâlnim.

.

Bună, noi suntem ND Medhealth

O companie antreprenorială și dinamică, cu un istoric dovedit în dezvoltarea și vânzarea de produse inovatoare și eficiente pentru sănătatea consumatorilor.
Misiunea noastră este de a ajuta consumatorii să rezolve problemele generale de sănătate într-un mod convenabil și eficient. Ajutăm oamenii să se simtă bine, să arate bine și să obțină mai mult din viață.

De ce să lucrezi cu noi?

Creative Presentations

Facem diferența

ND MEDHEALTH nu înseamnă doar un loc de muncă. Este vorba despre îmbunătățirea vieții oamenilor. Ceea ce faceți poate contribui la produsele inovatoare de sănătate pe care le distribuim, făcând un impact pozitiv asupra a milioane de oameni în fiecare an. Inclusiv a ta.

Creative Presentations

Nu numai de lucru

Pe lângă o atmosferă de lucru foarte plăcută în inima  centrului de afaceri din București, considerăm că este important să oferim și distracție în afara muncii. Gândiți-vă la întâlniri, activități sportive, ateliere și bineînțeles la evenimentele TGIF.

Creative Presentations

Creșteți cu noi

La ND Medhealth creăm oportunități de a urmări în mod constant învățarea și creșterea, în timp ce împingem mereu limitele la ceea ce este posibil.

Lucrează cu noi!

Încarcare CV: (obligatoriu)

Prin trimiterea acestui formular acceptați politica noastră de confidențialitate.