Viitorul asistenței medicale mai aproape ...

ND Medhealth este o companie care activează in domeniul sănătații, înființată pentru a crea căi de succes pentru produse farmaceutice, OTC, dispozitive medicale, suplimente alimentare și produse dermo-cosmetice pe teritoriul României.

ND Medhealth este rapid, simplu și proactiv, oferind soluții inspirate clienților și partenerilor.

Compania se bazează pe succesul, abilitatea și dăruirea echipei noastre, care se angajează să obțină cele mai bune rezultate posibile pentru toate mărcile pe care le reprezentăm și le distribuim. Suntem pasionați și, prin urmare, suntem dispuși să parcurgem pasul suplimentar oriunde și ori de câte ori este nevoie, pentru a oferi o soluție reală la cheie pentru toate companiile care doresc să acceseze piața locală.

Suntem aici pentru a răspunde cerințelor specifice, cu soluții personalizate pentru produsele unice ale clienților noștri.

Filozofia noastră de afaceri

Misiune

  • Misiunea noastră este de a ajuta consumatorii să rezolve problemele generale de sănătate într-un mod convenabil și eficient. Căutăm să le permitem oamenilor să se simtă bine, să arate bine și să obțină mai mult de la viață
  • Dezvoltarea de parteneriate durabile cu furnizorii și clienții
  • Să oferim întotdeauna servicii excelente pentru clienți

Visiune

  • Leading company in skincare and OTC
  • O companie inovatoare specializată în domeniul sănătății
  • Un proces susținut de a aduce o valoare maximă partenerilor

Focusul nostru

Ne concentrăm activitatea în următoarele domenii de activitate:

  • Produse cu căi de reglementare rapide: Dispozitive medicale / Suplimente alimentare / Dermo-cosmetice și produse cu înregistrare existentă
  • OTC-uri, branduri și produse inovatoare la nivel mondial consacrate, cu propuneri de vânzare unice
  • Achiziționarea selectivă de mărci și platforme care completează cu atenție portofoliile partenerilor noștri

Fundament puternic al dezvoltării afacerilor

ND Medhealth are un fundament puternic de creștere și parteneriate puternice de dezvoltare a afacerilor. Colaborările externe joacă un rol esențial în crearea unui portofoliu concentrat și în aducerea unor mărci internaționale selective pentru pacienții și consumatorii români. Abordarea noastră unică de parteneriat și modelul de investiții de branding angajat îi permite să depășească piața și să asigure o creștere durabilă și sănătoasă a afacerii

Experiență bogată în parteneriate

Având o experiență de dezvoltare de afaceri de mai mulți ani și un palmares operațional de succes, ND Medhealth are o dezvoltare profesională și proactivă de afaceri și o echipă cunoscută, cu expertiză, care acoperă lanțul valoric complet, pentru a sprijini unități de afaceri distincte: OTC, dispozitive medicale și sănătate pentru consumatori.

Acces pe piață

Cercetăm în mod constant oportunități cu noi parteneri, pentru a-i ajuta să intre și să pătrundă pe piața românească prin intermediul rețelei noastre extinse de distribuție de farmacii.