Un continuum de servicii
și soluții PENTRU
PIAȚA FARMACEUTICĂ

O gamă completă de servicii, pentru parteneriate de durată

Îți oferim servicii pentru accesul pe piața farmaceutică din România, prin echipa noastră de experți. Cu o experiență de peste 10 ani pe piață, suntem partenerul valoros pentru fiecare companie care dorește să intre pe piața românească.
Cu profesionalism și încredere, ne consolidăm parteneriatul pe 5 piloni de activitate, pentru ca împreună să răspundem prompt provocărilor zilnice, găsind soluții eficiente, dedicate unei vieți mai bune, cu sănătate.

Acces în piață

Echipa noastră de experți facilitează un acces strategic pe piața farmaceutică din România a brandurilor de sănătate și frumusețe.
Activitatea include atenta analiză a piețelor de interes, gestionarea procedurilor de autorizare cu autoritățile locale, analiza prețurilor și suport în obținerea certificărilor și reglementărilor necesare.

Distribuție și depozitare

Avem o rețea vastă de distribuție, formată din peste 4,500 de farmacii naționale, regionale și independente și distribuitori de produse farmaceutice. Colaborăm cu toate lanțurile naționale de farmacii din România (Catena, Dr. Max / Sensiblu, HelpNet și Dona) și cu cei mai importanți jucători regionali (Farmacia Tei, Bebe Tei, Maxifarma, Minifarm, Al-Shefa etc.).
De asemenea, am dezvoltat relatii de parteneriat cu cei mai importanti distribuitori nationali (Fildas, Mediplus, Europharm, Alliance Healthcare)

Marketing

Susținem povestea de succes a brandurilor de sănătate și frumusețe introduse de echipa noastră pe piața din România dezvoltând și urmând o strategie integrată de marketing.
Avem un department de marketing cu expertiză de peste 10 ani pe piaṭa farmaceutică din România.
Ne preocupă poziționarea, coerența, vizibilitatea și renumele brandului, urmând îndeaproape atingerea tuturor obiectivelor de comunicare și vânzări.

Echipe de promovare medicală și vânzări

Planurile tale sunt susținute de echipe naționale și locale cu expertiză în promovarea şi vânzarea de medicamente fără prescripṭie medicală (OTC), dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse
dermato-cosmetice.
Cu ajutorul echipei noastre ajungem la peste 4,000 de farmacii și peste 1,500 de medici cu variate specializări.

Reglementări în domeniul farmaceutic

Experții noștri oferă consultanță privind mediul de reglementare medical și farmaceutic din România și UE și asigură îndeplinirea întregului proces de autorizare, de la pregătirea documentelor pentru înregistrarea noilor produse ori reînnoirea autorizațiilor, la depunerea cererii către autoritatea competentă, corespondența cu autoritățile, precum și toate activitățile de reglementare post-aprobare.

Soluții personalizate

Expertiza noastră ne permite să dezvoltăm proiecte personalizate pe nevoia de business a partenerilor noștri.

Cu ND Medhealth, ai siguranța că ai făcut cea mai bună alegere pentru dezvoltarea produselor și brandurilor tale.