ALĂTURĂ-TE ECHIPEI
ND MEDHEALTH

Grija pentru sănătate, o misiune pentru viață, nu doar o carieră

În echipa ND MedHealth, credem într-un viitor mai bun și împreună îl aducem mai aproape, oferind pacienților români soluții medicale, de îngrijire și de stil de viață care răspund nevoilor lor pentru sănătate.

Construim echipe locale și naționale cu expertiză în promovarea şi vânzarea de medicamente fără prescripṭie medicală (OTC), dispozitive medicale, suplimente alimentare şi produse dermato-cosmetice.

Suntem curioși și creativi, deschiși pentru a învăța, inova și excela. Colaborăm într-un efort comun pentru a descoperi produse și noi tehnici care ne susțin în demersul îndeplinirii viziunii ND Medhealth. Punem preț pe alegerea responsabilă a soluțiilor de wellbeing pe care le aducem în țară și facem o pasiune din dorința de a schimba, prin activitatea noastră, modul în care arată sănătatea consumatorilor astăzi.

Suntem asumați în identificarea de soluții câștigătoare pentru partenerii noștri și arătăm preocupare onestă pentru nevoile și succesul tuturor acelora cu care interacționăm.

Pentru noi, grija pentru starea de bine este cea mai importantă alegere, zi de zi. Cultivăm această preocupare nu doar în rândul consumatorilor români, ci și în echipă. Echipa noastră de experți este esențială în decizii inspirate pentru sănătate, acasă, la birou și în societate.

Împreună aducem un viitor mai bun pentru sănătate, mai aproape.

Reprezentant Medical & Vanzari OTC

Vezi job

Dacă vrei să fii parte din povestea noastră, contactează-ne!


    *Te rugăm să completezi toate câmpurile obligatorii.