Parteneri în grija
pentru sănătate

Mai aproape de fiecare român, prin partenerii noștri

Peste 4,500 de parteneri, farmacii și distribuitori de produse farmaceutice din România, ne sunt alături în misiunea de a oferi românilor răspuns nevoilor lor de sănătate și îngrijire. Cu pasiune, devotament și profesionalism, aducem în rețeaua noastră vastă de distribuție soluții pentru sănătate, vitalitate si frumusețe, pentru un organism puternic și o mai bună calitate a vieṭii.

Lanțuri de farmacii naționale

Am construit parteneriate solide cu lanțurile naționale de farmacii, care au prezentat deschidere în a oferi clienților lor fideli acces permanent la soluții farmaceutice și de frumusețe inovatoare, atent studiate, certificate internațional, multi-premiate, cu eficiență dovedite dovedită prin studii. Farmaciile partenere sunt prezente în orașele cu peste 50,000 de locuitori din România.

Distribuitori

Lanțuri de farmacii regionale

Prin parteneriatele de încredere dezvoltate cu lanțurile de farmacii locale, ne asigurăm că produsele distribuite de
ND Medhealth au un grad cât mai bun de accesibilitate, devenind parte din rutina zilnică de îngrijire și sănătate a românilor din întreaga țară. Admirăm puterea comunității, într-ajutorarea și accentul pus pe îngrijirea personalizată pe care le-am identificat în farmaciile locale. Vrem să facem parte din povestea unui viitor mai bun pentru sănătate a fiecărui român, iar pentru aceasta, colaborarea cu lanțurile de farmacii locale este vitală.

Cele mai noi soluții pentru sănătate, îngrijire şi frumusețe pot ajunge și în farmaciile tale, mai aproape de consumatorii din România.